2008-04-10

Új jelentkezők meghallgatása

Jászi Oszkár és Leonardo páholy közös munkája

Hagyomány, ha valaki belépését kéri a szabadkőművesség kötelékébe, a befogadást egy - nevezzük így -, ismerkedés előzi meg, melyet a páholy előtti meghallgatás követ.

Ezúttal három jelentkezővel ismerkedtünk meg, három élettel, három sorssal, mind más, mégis mindegyik egyformán értékes.

Az ismerkedés oly sokáig tartott, és olyannyira izgalmas volt, hogy a program szerinti másik munkát kénytelenek voltunk egy későbbi alkalomra halasztani.

Az est érdekessége még, hogy egyre gyakrabban látogatják összejöveteleinket külföldről érkező vendégek is.


6 megjegyzés:

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
szabadkőműves írta...

Kedves névtelen,
nem hiszem, hogy megoldást tudnánk nyújtani problémáidra. Bejegyzésedet töröltük.

royce írta...

Hogy folyik a jelentkezés folyamata, illetve mik a feltételei a felvételnek? Szívesen olvasnék erről, ha publikus.

szabadkőműves írta...

kedves royce, ha valóban érdekli a jelentkezés folyamata, kérjük írjon a nagyoriens@nagyoriens.hu címre, és válaszolni fogunk. Sok kérdésére választ kaphat honlapunkon: www.nagyoriens.hu
címen

Arzo írta...

Én azt szeretném megtudni, hogy minimum életévet be kell-e töltenie valakinek, ha jelentkezni akar. Nem találtam meg a nagyoriens.hu-n. (Bár lehet, hogy csak rossz felé kerestem, vagy elkerülte véletlenül a figyelmem. Ez esetben elnézést kérek)

szabadkőműves írta...

Kedves ARZO,
szabályzatunk szerint a jelentkezőnek nagykorúnak kell lennie. Ez nem csupán a jog szerinti nagykorúságot jelenti, hanem szellemi felnőttséget is.