2009-11-13

Beszélgetés a szabadkőművességről, PÉCS


November 12-én, Pécsett, a Várfal vendéglő Kafka klubjában a Magyarországi Nagyoriens nagymesterével beszélgethettek az érdeklődők. Családias hangulatban szó került a szabadkőművesség céljairól, arról, hogy ki és miért válik szabadkőművessé, valamint a szervezet működéséről. Az est legvidámabb pillanatait a szabadkőművesek világhatalomra törekvésével kapcsolatos kérdés váltotta ki, melyet az amerikai elnökök és az angol uralkodók szabadkőműves tevékenységéről szóló diskurzus követet.
Az est ezután kötetlen borozgatással folytatódott.

2 megjegyzés:

HN írta...

Tisztelt Testvériség!

Öröm látni, hogy újjáéledőben van a blog, s jó hogy vannak kívülállók számára is nyitott alkalmak, amiken lehet tájékozódni. Azt gondolom azonban, hogy hasznosabb lenne ezeket az események előtt is hirdetni, hiszen így reális esély van arra, hogy innen tájékozódva többen is eljuthassanak.

Minden jót a továbbiakban!

szabadkőműves írta...

Tisztelt Gellért, Köszönjük bejegyzését, teljes mértékben igaza van. Az sem mentség számunkra, hogy Pécsett a beszélgetés szervezője meghirdette az esti programot, de az is igaz hogy egy újonnan induló klub második estéjére esett ez a találkozó
üdv